Over ons

EvertsTandtechniek is een tandtechnisch laboratorium opgericht en gevestigd sinds 1997, wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses, implantaatsystemen en andere tandtechnische producten, hetzij in opdracht van, of doorverwezen door tandartsen, dan wel rechtstreeks voor patiënten.

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest, in diverse tandtechnische laboratoria in Amsterdam en Den Haag, heeft Hans Everts zijn droom om een tandtechnisch laboratorium naar eigen idee op te richten, verwezenlijkt. Heeft zijn opleiding gedaan aan het Instituut vakopleiding tandtechniek in Utrecht afgerond met een diploma in 1977. En aan de universiteit van Nijmegen en instituut vakopleiding tandtechniek een aanvullende opleiding gedaan voor klinisch prothesetechnicus vanaf 2003.

EvertsTandtechniek bestaat uit een team van vijf medewerkers die elk goed opgeleid, gekwalificeerd en vooral gemotiveerd zijn om u van dienst te kunnen zijn. Ons team staat garant voor kwaliteit en Nederlands maatwerk, waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Een behandeling vindt plaats in een informele en gemoedelijke sfeer, en is pas dan afgerond, als u echt tevreden bent!

Inmiddels kan Everts Tandtechnisch Laboratorium bogen op een grote staat van dienst en vele tevreden klanten!

Wij zijn Demaqs gecertificeerd dit is een kwaliteitssysteem.

EvertsTandtechniek werkt nauw samen met Tandartsenpraktijk Stationsweg (www.kiesvoortanden.nl) en Resident Tandtechniek.

 

1 2 3 4