Weblog Chantal van Galen – Everts

Graag wil ik mezelf even voorstellen, ik Chantal Everts ben 26 jaar en geboren op 24 april 1989. Geboren ben ik in Den Haag maar woon achtend in Haarlem. Sinds februari 2011 woon ik samen en binnenkort ga ik trouwen.

Tot op heden heb ik een veel bewogen leven gehad, de arbeidsmarkt flink onderzocht en geprobeerd te ontdekken waar mijn interesses liggen.

Hans Everts, mijn vader is een KPTer en heeft een eigenbedrijf genoemd; “Everts Tand techniek” sinds 1997 en zit al in het vak zolang als ik me kan herinneren. Dat betekend dat ik letterlijk ben op gegroeid in de “cultuur” van de tandtechniek.

De grootste droom van mijn vader is altijd geweest dat één van zijn kinderen hem zou komen vergezellen binnen het bedrijf, maar geen van ons heeft daar ooit interesse in getoond en hebben er altijd voor bedankt.

Bij mij lag dit iets anders, ik heb meerdere malen gedurende de middelbare school periodes altijd steentjes bij gedragen en buiten de school uren geholpen in het bedrijf.

Toen ik een keus moest maken voor mijn vervolg opleiding was mij de mogelijkheid al geboden om mij tot Technica op te laten lijden en mijn plaats te nemen binnen het bedrijf. Toch heb ik ervoor gekozen om te ontdekken wat de arbeidsmarkt nog meer te bieden heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel verschillende en variërende opleidingen en baantjes heb gehad.

Echter is gebleken dat ik altijd opzoek ben geweest naar wat voor mij al die tijd al bekent en vertrouwd was. Na het heel goed te hebben overwogen en besproken heb ik uiteindelijk dan toch de keuze gemaakt om mijn vader op te volgen en ben ik nu sinds april 2013 dan officieel in dienst.

Dit is het vak waarin ik mij thuis voel, dit is het vak waar ik veel van mijn kwaliteiten in kan zetten en benutten.

Het is voor mij alweer een tijdje gelden dat ik naar school ben geweest, maar kijk er naar uit om weer te beginnen!

Gaande weg zullen jullie mij hopelijk beter leren kennen, dit ook omdat ik een blog bij zal gaan houden op de website van www.evertstandtechniek.nl.

Op deze manier kan ik documenteren wat er in mij omgaat, waar ik mee bezig ben, welke leuke en minder leuke dingen waar ik tegenaan zal lopen. Het meest leuke hiervan vind ik dat we op deze manier bezoekers van de website een inzicht kunnen geven in hoe de opleiding en het traject verloopt.

Let’s get started!

Met vriendelijke groet,

 

Chantal Everts.

DSC_8256

Leave a Comment

Comment (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Name (required)
Email (required)